piatok 27. júla 2018

Federerův diadal! A lenyűgöző finálé óriások elborít Nadal az ötödik szett

Egy szép, izgalmas, idegölő csatában teljes fordulat az utolsó az Australian Open győzelmét hozta Rogera Federera, akik nem nesmazatelněji beiratkozott tenisz történetében. Egy emlékezetes párbaj két visszatérő óriás meghaladhatják spanyol Rafaela Nadala terület öt 6: 4, 3: 6, 6: 1, 3: 6 és 6: 3rd Harmincöt svájci és kezet lemezgyűjteményének Grand Slam címet már tizennyolc Melbourne-ben sikerült az ötödik alkalom pályafutása.

Öt évvel fiatalabb Nadal, éppen unibet regisztrációs bónusz ellenkezőleg elérte az első Grand Slam korona a francia nyílt 2014-ben, és nem ismételjük meg a címet Melbourne 2009 . Ha sikerült, ő lenne, miután Roy Emerson és Rod Laver csak a harmadik játékos, és az első a nyílt korszak, amely uralta a négy nagy versenyek kétszer.

Bevezetés tartozott Federer.A cserék erősebb volt, a hetedik gamma nabíhaným nyerő röplabda létre az első két brejkboly unibet fogadási bónuszt és közvetlenül utána az eredeti Nadal vette az autót. Set végződött a találkozó 34. percében egy ász.

A spanyol azután gyorsult a második játék, és gamma második, először felvette ellenfél szolgáltatás. Federer volt ideges, és egy másik hiba segített Nadal vezet 4: 0.


Aztán, miközben a svájci ellentámadás piszkos, de nem menteni beállítva.

A harmadik szettben, Federer megmutatta csillagok tenisz.A kezdeti gamma három ász száműzte három brejkboly majd megnyerte a spanyol szolgáltatás. Svájci legenda abban a pillanatban, és nem rontja el a csoda elfogyott Rod Laver Arena szerezte a győztes lövés a cserék az alapvonal és a visszatérés.

Federer nyerte unibet üdvözlő bónusz meg a készlet 6: 1, de a kép a játék, majd visszafordult. Svájci állapot 1: 2 után egy sor unforced hibák és Nadal elvesztette adminisztráció is él. Akkor tartsa szolgáltatás köszönhetően famóznímu védekező tenyeres kereszt és egyszerűen tolta a mérkőzés egy döntő ötödik felvonás, mindkettő legendák egymás ellen játszották először, mivel az utolsó az Australian Open 2009-ben

Federer fáradtnak látszott, és kérte a szünetet.Mindkét korábbi világelső, aki sérülés miatt csökkent a rangsor felső pozíciót, majd az ötödik sor azt mutatták, lelkes közönség unibet mobil bónusz csúcstelj esítményt.

Nadal már az elején szerzett egy ellentámadást, de telt svájci fegyvereket. A mindhárom későbbi beadás Španělových került brejkbolu és hatodik próbálkozás után Nadal játék kiegyenlített 3: 3. Federer megnyitotta ellenfél tolt állapotban 4: 3 megváltoztatta brejkbol ötödik mérkőzés, és ő nem engedte el. Álláspontja átalakított második mérkőzés pontot, egy csapás a sorban jóváhagyta a „héja-eye".

unibet sportfogadás bónusz

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára