štvrtok 20. júla 2017

Kanaďan s českými koreňmi bojuje s predsudkami. Vzorom je mu Giroux

Konecny ​​totiž nemá úplne hokejovú postavu: meria 178 cm a váži 79 kg. bet365 stavky Philadephia v tom však nevidia problém a počas draftu sa kvôli nemu neváhala vzdať dvoch volieb v prospech Toronta. "Travis bol najlepším menším hráčom, ktorí boli na drafte k dispozícii," vyhlásil klubový skaut Todd Hearty.

A generálny manažér Ron Hextall dodal: "Má levie bet 365 srdce a to je pre nás veľmi dôležité. S jeho charakterom vôbec nezáleží na fyzických dispozíciách. Dôkazom je, kam sa počas svojej kariéry vypracoval. "

Tak aby bolo jasno, Konecny ​​hral v uplynulej sezóne za tím Ottawa 67 'sv OHL, za ktorú dal 2 9 gólov a celkovo v 60 zápasoch nazbieral 68 bodov.Okrem toho váľal za kanadskú osemnástku - vlani ju trebárs ako kapitán dotiahol k víťazstvu na Memoriálu Ivana Hlinku.


To sa prvýkrát v živote pozrel do vlasti svojich predkov, vtedy spoločne aj s Adamom Musilom, ktorý je ale predsa len čistokrvným Čechom, zatiaľ čo konečného so zemou v strede Európy spája už snáď len to meno - jeho rod žije v Kanade už niekoľko generácií.

On sám teraz dúfa, že si proti Česku zahrá aj na šampionáte dvadsiatok, ktorý sa na prelome roka koná vo fínskych Helsinkách. "To je môj najväčší sen. Preto sa teraz musím ukázať na reprezentačnom kempe v bet365 mobil Calgary, kde budem pod obrovským drobnohľadom. "

Ak sa mu podarí za nechať dobrý dojem, môže mu to navyše pomôcť do NHL. Aj po nej moc túži, hoci to tak hlasno nehovorí.Svedčí o tom napríklad skutočnosť, ako veľmi si berie k srdcu rady, ktoré od klubových predstaviteľov dostal po nedávnom kempe nováčikov.

"Musím hlavne zosilniť a sústrediť sa na maličkosti. Teda na veci, ktoré počas sezóny človek nestíha pilovať. Chcú, aby som pribral a aby som na sebe stále pracoval a vo všetkom sa zdokonaľoval. "

Konecny ​​sa momentálne pripravuje sám, ale na konci augusta sa pripojí k ottawskému tímu na ľade. A bude dúfať, že sa pretlačí do Philadelphie. "Stáva sa to stále: hráči prídu a prekvapí. Je to o súťaženie. O tom, aby ste zo seba vydal maximum a všetky presvedčil. "

A ak to nevyjde? "Tak budem chcieť byť lídrom u nás v Ottawe.A budem dúfať, že si svojimi výkonmi šancu predsa len vyslúžite. "

O motiváciu má postarané už len kvôli neustá lym narážkam na svoj vzrast. Príklad si berie z Claudea Giroux, ktorý je zhruba rovnako veľký a ktorého si Philadelphia v roku 2006 vybrala na drafte z rovnakej pozície (Konecny ​​bol dvadsiaty a Giroux dvadsiaty druhý).

"Nikdy som sa s ním osobne nestretol, ale už sme si písali, "hovorí Konecny. "Privítal ma v klube a povedal bet365 bonus mi, že spolu môžeme v Ottawe chodiť do posilňovne." To nie je zlý začiatok, čo poviete?

bet365

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára