piatok 21. júla 2017

Jílkův návrat zo Sparty do Olomouca? Ako asistent nie

Po strate lopty Ševčíka uprostred ihriska a ešte zbytečnějším faule stopéra Štěrba nachytal brankára Bártu na jeho strane za múrom strieľajúci Bartošák už v 2. minúte a Sigma v omladené zostave (všetci traja chybující do nej zvyčajne nepatria) podľahla doma Žižkovu 0: 1 .

Z futbalu divákov, ktorých prišlo cez tri tisícky aj preto, že vstupné bolo za dvacku, snáď aj fyzicky boleli oči. "Výkony po postupe nie sú také, aké by sme chceli. Z chalanov to spadlo a viacmenej sa to dohráva.Chceli sme vidieť mladších hráčov, ktorí budú hrať druhú ligu budúci rok s béčkom, "povedal športový manažér Sigmy Ladislav Minář.

Viac ho zarmútil Navrátilová zranenia.

Viktoriáni po rýchlom stavkov e bonusy góle okato zdržiavali , kŕče dostávali akoby zdolávali veľhory a nie súpera na rovnom ihrisku.

na Andrově štadióne, ktorý je po rekonštrukcii pred malým Eurom, nešlo wi-fi, priestory pre médiá zostali napriek vyhláseniam o záťažovom teste zatvorené.

Aj tak bolo čo oslavovať. Sigmáci sa medzi domácu elitu vrátili v celku presvedčivo a hlavne rýchlo.Navliekli na seba biele tričká s nápisom COMEBACK, tréner Kalvoda plnil stávku, robil kotúle, a keď sa mu prestala hlava točiť, hádzali ho do vzduchu zase vďační fanúšikovia, ktorí dorazili aj z poľského Jastrzębie.

Minář to všetko sledoval v pokoji z tunela. Prijímal gratulácie ku zvládnuté postupové misii, úľava na ňom bola viditeľná. Aj keď ho práve teraz po sezóne, čo je vlastne tiež obdobie pred sezónou, čaká najviac práce. Tuší, že tím potrebuje posilniť ako novinári v 21. storočí potrebujú internet. "Cítime , že je potrebné, aby sa mužstvo posilnilo. Všetko je vecou ekonomiky. Predstavu máme. Verím, že počas štrnástich dní sa Škatule rozhýbu. "

Menovať nechcel, kým pri mene nebude na zmluve aj podpis.Nepotvrdil ani, či sa vráti hráči z hosťovania, napríklad dlhoročný kapitán Aleš Škerle z Bohemians 1905. "Teďka je skoro," ospravedlňoval sa. "Na Škerleho majú opciu, ešte nevieme, či ju využijú."

Isté je, že zmien prizná aj realizačný tím. Kalvoda zháňa asistenta, lebo v áčku skončil Pavol Mlynár. Václav Jílek zo Sparty ním nebude, hoci tak zneli špekulácie. "Venca Jílek sa určite nezapoja do realizačného tímu A-mužstva," vyvrátil je Minář na otázku MF DNES, čo neznamená, že sa Jílek nevráti do Sigmy v inej funkcii.


Trebárs ako šéftréner mládeže, alebo B-tím u. A Kalvodův asistent? Zatiaľ tajný. Podľa iných špekulácií by ním mohol byť niekdajší sport stavky kapitán Hanák Darko Šuškavčevič.Ale pokiaľ nebude podpis pri mene…

stavkovanie

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára