utorok 11. apríla 2017

All Black Keven Mealamu oznámi, že on odíde po majstrovstvách sveta v ragby

All Blacks šlapka Keven Mealamu budú odchádzať do dôchodku na konci jeho štvrtého ragby Svetového pohára, volanie čas na kariéru viac ako 100 testovacích vystúpenie na Novom Zélande, ale stále má ešte jeden cieľ dosiahnuť predtým, ako zavesí svoje topánky ,

36-ročný, isté, že budú zahrnuté do Steve Hansen 31-man čaty v nedeľu, dúfa, že ísť von ako člen prvej strane zachovať Webb Ellis trofej.

"Myslím, že to nebolo až do asi 2012 a tam bola šanca, aby mohol byť súčasťou tímu, ktorý by chcel urobiť niečo, čo nebolo urobené skôr," povedal Mealamu keď bol požiadaný o svojom rozhodnutí hrať až do Anglicka.

"Kedysi tam bola príle žitosť na to, že som bol schopný obnoviť svoje ciele a ja som chcel naozaj byť súčasťou tímu, ktorý bol schopný to urobiť.Viem, že nebolo urobené ešte, ale ja chcel dostať príležitosť na to, že. "

Mealamu je prvou z troch All Blacks oddaní stúpenci sa očakáva, že potvrdí svoje odchody do dôchodku po Svetovom pohári. Prop Tony Woodcock a kapitán Richie McCaw sú tiež očakáva, že odísť po turnaji.

Mealamu hral prvý zo svojich 126 testov proti Walesu v roku 2002 po tom, čo robí jeho Super Rugby debut na Auckland Blues v roku 2000.Zlomil Colin Meads je domáci rekord 361 prvotriednych hier v minulom roku a bol tretím hráčom All Blacks dosiahnuť 100 test čiapky.

"Bola to úžasná cesta, a niečo, čo by nikdy nesnívalo," povedal Mealamu, predvolené šlapka v roku 2011 Svetový pohár finále proti Francúzsku. "To bolo vždy o zábavu a lásku k hre a…Som naozaj vďačný za príležitosť.


"

Mealamu, ktorý je tiež držiteľom rekordných 175 Super Rugby zápasu, bude trvať na veľvyslanca rolu v Aucklande na Novom Zélande Rugby počas aspoň nasledujúcich dvoch rokov.

"Myslím si, že úlohou je prispieť k rozvoju Betclic-Vyzdvihnúť bonus hry," povedal Mealamu. "A obnoviť hru tam rovnako.

"Je to veľký kľúč k tomu, čo robíme tu, rugby priestor pre chlapcov a dievčatá, mužov a ženy. Byť súčasťou iniciatívy klubu rugby rovnako. Len je schopný pomôcť s radu. "

Betclic-Okamžitý bonus

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára