štvrtok 13. apríla 2017

Jordan Spieth vyhral Tour Championship, FedEx Cup titulu a 7,5 m £

Prvá cena v hodnote £ 977.000 a bonus vo výške £ 6 .5M vzal zisk Spieth pre sezónu na viac ako £ 14m as Jason Day dokončovacie spoločný 10th, ale tiež vzal 22-ročný nad austrálskej a Rory McIlroy na vrchol svetového rebríčka.

Spieth vzal jednorazový náskok Stenson do záverečného kola nedeľného v East Lake a zdvojnásobil svoju výhodu v poradí, aj keď 22-ročný bol nemať to všetko svojím spôsobom.v Tour Championship 2015: Spieth vyhrá FedEx Cup - ako sa to stalo Viac

The Masters a US Open víťaz, ktorý bol tiež štvrtý v Otvorené a druhý v USA PGA, spočiatku pohyboval dva výstrely clear od vŕtanie otvorov pod z 10 stôp na birdie na druhej, ale poto m nedokázal dostať hore a dole po zlý prístup k piaty a nasledovala že chyba s tromi putt bogey na šieste miesto.

po uložení trestnej činnosti loptu do jazera, ktorá obklopuje zeleň, Spieth rýchlo spamätal a zalezený od 20 stôp na ôsmy ako hranie partnera Stenson vyrobený bogey po zistení stromy z odpaliska a bunker s jeho prístupom.

Je to vyzeralo pravdepodobné, že Stenson by znížila stratu na jediný výstrel potom, čo opustil sám kohútik-in pre birdie na par päť deviaty, len Spieth do diery od 18ft.

< p> konečný dvojice predstavujú bogeyed 10. pred Spieth, ktorý popísal svoju krátku hru ako "kúzlo" v piatok, produkoval viac dôkazov zálohovať také nároky.

S Stenson opäť počas niekoľkých nohami otvor na 11., Spieth - ktorý opísal svoju krátku hru ako "kúzlo" na piatok - zalezený na curling birdie putt z 45ft udržiavať jeho dva-shot vankúš, Stenson pri pohľade na Američana so zrejmou zmes ou obdivu a rezignácie.

A bogey z Stenson na 12. vzal tlak off Spieth, ktorý zachránil par na 15. od 8 stôp po Stenson opustil svoje dlhé birdie k pokusom palcov krátky.

Stenson držala tri-shot vedenie po 36 jamkách a jeho mizernom víkendu bol zavŕšený o obávanej stopku na strane 17. čo malo za následok dvojité bogey šesť, aj keď 39-ročný robil aspoň dieru z takmer 60 stôp naprieč 18. greene pre uzatváracia birdie.


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára