utorok 11. apríla 2017

Jonny Bairstow nesie Yorkshire bližšie k titulu proti Somerset

Yorkshire je Jonny Bairstow možno považovať za nepotrebný pre Anglicko obmedzená do ďalšieho obdobia série proti Austrálii, ale po ďalších jemných smien v tom, čo sa stane medzníkom obdobie pre 25-ročný, je ťažké uveriť, že výberové jednotky môžu ignorovať jeho tvrdenia o mnoho dlhšie.

Po pol-storočia od jeho kolegu Anglicka nádeje Adam Lyth a Gary Ballance, Bairstow ďalej zvýšila Yorkshire svoje zovretie na hru, ktorá, ak je vyhrať, bude prakticky zaručené im šampionátu kraja.Skutočnosť, že sa teraz prešiel 1000 beží v šampionáte od 13 smien a má priemer 107,1 len zvyšuje dojem, že sa jedná o fialové patch pre hráčov stále nie je zaručené slo t Anglicka v ľubovoľnom formáte.

"to nemôže byť prekvapený," povedal Bairstow potom na jeho non-výber. "Samozrejme som sklamaný, pretože som človek, ktorý chce hrať za Anglicko, rovnako ako on."

Staršie Overton zobral svoju tretí gól, keď svitania konečne zlomil Steve Patterson dlhé smeny as nightwatchman keď mierne pozadu za 44 od tretieho loptu po obede.Patterson a Ballance pridal 90 za štvrté bránky pred England muž hranami Overton Marcus Trescothick pre dobre postavené 91.

Ale napriek Ballance Posilnením svoje vlastné nároky Anglicka, to bol Bairstow ktorý chytil hru kožu na krku, akonáhle nový loptu stratil svoj lesk. Jeden cez od ľavého ramena zvlákňovacích Jack Leach bol vypravený počas 14 steká po sebe idúcich guličiek a schopnosť Yorkshireman k preradiť ako jeho smena postupoval bolo to, čo robil jeho klopanie vyniknúť.

Na konci, keď to prišlo , bol trochu prekvapujúci. Nasledujú ce bránkami Tim Bresnan, James Middlebrook a Jack Brooks, Bairstow zostal slušným No11 v Ryan Sidebottom ale bol ujížděl na 91 Lewis Gregora, ktorý skončil s 3-75.Možno, že nezištná Bairstow mal jednu pozor na hodiny, a ako to bolo, možnosť mať hodinovú bowlingu na demoralizovanej Somerset Bojovať zostave sa vďačne prijatá.

Brooks potom odstráni Tom Abell pre štyri osoby, ktoré boli ulovené jednou rukou na tretiu sklzu podľa Finch pred Sidebottom skončil mizernú hru pre Trescothick, ktorý bol LBW na päť. Tom Cooper (12) a James Hildreth (18) sa podarilo vidieť von na zostávajúcu časť deň hry je Somerset dosiahli 44 pre dve osoby v závere, ale so západným krajanov stále 237 behy krátke, to iste len oddialiť výhru Yorkshire.


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára