piatok 14. apríla 2017

Je Eddie Jones bude trvať Anglicka rugby prácu nikto nechce?

The Rugby odbor futbalu hovorí trochu, ale nájsť niekoho matne záujemca nebol úplne jednoduchý. Teoreticky by malo byť jednoduché: propagovať prácu s platom stovky tisíc libier a potom len sedieť a čakať na špičkovej kandidátov plaziť k vašim dverám cez rozbité sklo, alebo čokoľvek iné, čo leží na vlhkých zimných ulíc z Twickenham.

Nie tak RFU, ktoré s jedným alebo dvoma významnými výnimkami, musí byť ešte zaplavený kladnou odpoveďou. Dokonca Jones práve viazaný uzol s Stormers v Kapskom Meste a bude vyžadovať určité Ocenenia preč

Len jeden človek aktívne mával okolo seba rukami a kričí: "! Tu" ako stroskotanec na neobývaný opustený ost rov.Presne to, čo súčasná zamestnávatelia Jake White je, Montpellier, súkromne myslíte o tomto zle skrývanými nadšením, je iná vec, ale to je otázka pre nich. V prípade, že RFU platí pre White, ktorý sa sotva trénoval na úrovni testovacie od roku 2007, bude ukázali celú víziu a fantáziu týždeň staré šišky. Pohľad na Whitea kolegami Juhoafrickej Brendan Venter, bývalý riaditeľ Saracens rugby, bol určite jednoznačné. Venter videl Harlequins 'celkové víťazstvo nad Whitea Montpellier minulý týždeň a skončil zvieral hlavu nad tým, čo videl, ako povedal: "Jake White rozhodne nie obsahoval moderný spôsob hrania. Kopanie všetko. Veľa šťastia Anglicka.Pretože som pracoval tam môžem uistiť vám to Twickenham verný bude znížiť svoje zápästie, či Jake dostal tú prácu. "Austrálska Michael Cheik nemajú záujem v Anglicku tréner role Viac

Je to len spravodlivé, všetkým pripomenúť, že White trénoval 2007 Wor ld Cup-víťazný Springboks a malo následnú úspešnú kúzlo s Brumbies v Austrálii. Je iste dobre cestoval a veľmi skúsení. Jeho koučovanie CV, aj keď nie je posiate šťastné konce a, okrem troch testov ako technický poradca pre Tonga vlani, dôkaz, že je muž RFU hľadá sotva hornatý.

Jones, ktorý pomohol von biely ako technický poradca na Svetovom pohári v roku 2007, by bolo oveľa lepšie staviť.Kľúčové je, že 55-ročný má tiež strávil čas v Premiership, sa Saracénov.

tréner Exeter, Rob Baxter, je medzi tými, ktorí sa domnievajú, ako je znalosť miestneho prostredia je zásadné a varuje RFU proti hľadá v zahraničí na úkor súčasných vedúcich kandidátov Premiership. "Nemožno povedať, že trénovať, povedzme, 15 Juhoafričania je rovnaká ako koučovanie 15 Angličanov," tvrdí Baxter. "Chcú rôzne veci od vás. Myslím si, že anglické tréneri sú chlapci to najlepšie postavenie k práci na riadenie ang lických najlepších hráčov skrze do medzinárodného prostredia a dostať to najlepšie z nich.Juhoafrický je kultúrne odlišné od anglického chlapa kto je odlišný od Škót, kto je odlišný od Novozélanďan.

"Vedieť, ako priniesť to najlepšie z tých ľudí v tíme situácii je dôležité. Nehovorím, že dobrí tréneri nemôže vyrovnať s rôznymi kultúrami, ale musíš byť veľmi opatrní. Nemôžete sa náhle otočiť a hovoria, že to bude rovnaké v tejto krajine, pretože to nie je. RFU dostali sa zastaviť a premýšľať o tom, kto má tie správne schopnosti, tie správne kontakty a postavenie v hre, rešpekt u ostatných trénerov a chce hrať takým spôsobom, že hráči budú kupovať do. Sú to vážne otázky, ktoré musím odpovedať, nie, kto to urobil predtým.To je príliš zjednodušujúce "Premýšľavý Baxter tiež robí poctivý názor, že Európa bola dokončovacie škola pre prakticky všetky južnej pologuli trénermi . - Warren Gatland, Steve Hansen, Joe Schmidt, Vern Cotter, Michael Cheik - ktorí teraz štuchol svoju cestu do "super tréner" územia.

Gatland napríklad vyvinuli do takej brilantná turnajovej kočom bez svojho pôsobenia v Wasps? "Nemali predchádzajúce medzinárodné skúsenosti, ale tímy cez tú z nich potrebovali niekoho z južnej pologule," poznamenáva Baxter. "Poskytli sme, že k nim. Že časť z nich sa zdá divné, nevadí mi hovorí, že. "

A tak sme sa dočkať, až uvidím, či šance bookmakeri sú presné.Ak nie, ako už bolo uvedené v týchto stĺpcoch, RFU je v zložitej polohe. Ak šesť najlepších možností - Gatland, Jones, Cheika, Schmidt, Hansen a Wayne Smith - všetci majú iné ryby na smaženie, potom čo ďalej? Skutočnosť, že casting hlasovanie v konečnom dôsledku patrí výkonnému riaditeľovi, Ian Ritchie, nie nevyhnutne špecialista na moderné trendy v oblasti rugby koučingu, dodáva ďalšiu vrstvu neistoty. O krem toho sa šesť národov rýchlo blíži.Čo keď Lancasterovci asistentov trénerov, Andy Farrell, Graham Rowntree a Mike Catt, mali aj naďalej na starosti pre turnaj a Anglicka robiť naozaj dobre

dva závery sú bezpečné na to :? Peniaze nezaručuje šťastie a RFU má veľmi jemnú rozhodnutie make.Backing euro

ACKING nA eURO

v porovnaní s zúfalým akciám v Paríži, následná otázka European Rugby upínacie chaosu bledne do bezvýznamnosti. Pre Bath majiteľa, Bruce Craig, však, navrhnúť jeho tímu odložené stretnutie proti Toulonu nikdy nebude prehrávať nebol jeho najlepší volanie.Craig sám hral hlavnú úlohu v vyrvať kontrolu nad turnaja od starého únie so sídlom v Európskom pohári v ragby Ltd, teoreticky umožňuje francúzsky a anglický klubom väčšiu kontrolu nad svojím vlastným osudom. To je ťažko možné, určite, pre Bath odložiť ich Premiership zápase proti Northamptone 5. decembra a Toulon, aby urobili to isté s ich domova Top 14 svietidlo oproti Agen, čo umožňuje vynikajúce Pool 5 svietidlo, ktoré majú byť preložený na ten víkend.

Toulon by potom mohla hrať Agen v priebehu šiestich národov, keď tam sú niektoré náhradné víkendy v Top 14, zatiaľ čo kúpeľ v Northampton hry mohli byť hrané na dátum bude upresnené v apríli alebo začiatkom mája.Nie hrať v kúpaliska zápas Toulon vôbec by mohli ovplyvniť integritu turnaja a odráža menej ako brilantne o prioritách osoby zodpovedné za to. Craig nie je vinu za globálnu preťaženie fixácie Rugby ale má povinnosť urobiť všetko, čo je v jeho silách, aby sa usilovali o riešenie problému, musíme všetci modliť je jedinečná one.Worth sledoval…

ORTH SLEDOVANIE ..

osy v Toulon. Osy obrovsky pôsobivá výhra proti Leinster sotva boli lepšie načasovaná. Nielenže to bolo najjasnejšie možné konštatovanie, že osy na mysli podnikania v Európe v t omto roku, ale aj nastaví túto nedeľu v stretnutí s Toulon krásne.Obhajcovia šampiónov dorazia do neznámeho okolia Coventry, ktoré nehrali bazén a nájdu hostia takmer nepoznateľný zo strany, ktorú porazili v poslednej sezóne štvrťfinále. Dvojitý sprievodný súboj s Nathanom Hughesom, Jamesom Haskellom a Georgem Smithom proti Steffonovi Armitageovi, Juanovi Smithovi a Juan Martínovi Fernándezovi Lobbeovi bude stáť za samotnú cenu.


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára